Je ontvangt deze mail omdat je in de afgelopen maanden op enige manier betrokken bent geweest bij de sponsoring van Team BRIK. Dat kan zijn omdat je een financiële bijdrage hebt geleverd, ons geholpen hebt bij sponsoracties, veilingproducten hebt geleverd voor een benefiet, of op wat voor andere manier dan ook!

Allereest super bedankt daarvoor!! Zonder jullie was het niet gelukt! We hebben op dit moment maar liefst €5.270,– opgehaald en het druppelt nog steeds binnen. Wij zijn ons bewust dat dit niet altijd ten goede kwam van onze sociale contacten 😉

Over iets meer dan twee weken gaan wij van start. Samen met de andere 350 deelnemers wacht ons een zware tocht: zeven loodzware etappes voor Duchenne Parent Project. Jullie zijn dan ook uitgenodigd om op 21 september naar de finish in Nijmegen te komen, om te vieren dat wij onze heldentocht volbracht hebben!

Een digitaal stripboek voor jou als donateur!

Om je te bedankten voor je bijdrage gaat Maikel  elke dag zijn ervaringen bijhouden door de ogen van stripfiguur MIK! Leuk, omdat je van sommige momenten nu eenmaal geen foto kunt knippen, maar er later altijd een nog leukere cartoon van kunt maken.

MIK bundelt ze allemaal digitaal en als donateur ontvang je na september een digitaal stripboek (in PDF) van minimaal 50 zwart wit pagina’s!

Check een stripvoorbeeld hier.

500km / 7 dagen / 4 landen / 1 doel

Wij hebben maanden getraind voor deze tocht en rijden straks door België, Frankrijk en Duitsland naar Nederland. Op zondag 15 september vertrekken we vanuit Dinant (zuid-België), we beginnen meteen met een zware klim door Frankrijk. Vanuit daar fietsen we weer terug naar België, daar is dan ook onze eerste overnachting. In de eerste 3e etappes gaan we maar liefst 4500 meter klimmen.

De laatste 3 dagen fietsen we door Nederland en Duitsland en wordt het qua klimmen iets minder zwaar. De laatste overnachting vindt plaats in Arcen op camping Klein Vink. Vanuit Arcen fietsen we onze laatste 68,2km naar Nijmegen toe. We hebben dan iets meer dan 500km gefietst en 7594 hoogtemeters gemaakt. Voor degene die het filmpje gemist hebben, klik hier.

De finish is in Park Brakkenstein, waar we een groot feest vieren, hopelijk samen met jou!

Volg ons live

Van 15 september t/m 21 september kun je ons live volgen via www.duchenneheroes.nl. Je ziet hier precies waar we ons bevinden; welke berg we beklimmen of welke grens we op dat moment oversteken (en waar we pauze houden). Maikel en ik fietsen samen met Frans Pepers en René Mikkers. We hebben gezamelijk één tracker (gps-apparaatje) en zijn te vinden onder de volgende naam: PEPteam4Sam / René / BRIK.

Dagelijks komt er tijdens de week op de website ook een dag-filmpje van de vorige dag te staan.

Het finish-evenement op zaterdag 21 september

Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom in Park Brakkenstein. Je geniet van de sfeer, er zijn hapjes en drankjes, muziek en voor kinderen zijn er leuke activiteiten zoals o.a. een optreden van Dirk Scheele (?).

Rond 15.30 uur komen wij, samen met tientallen kinderen met Duchenne, als één peloton over de finish. Een emotioneel moment waar wij al een hele tijd naartoe leven!

Wij worden gehuldigd op een groot podium (…). En ook zal Elizabeth Vroom, voorzitter van Duchenne Parent Project de Duchenne Heroes-cheque in ontvangst neemt. We zitten nu al bijna op een totaalbedrag van 1.1 miljoen; wat gaat het eindbedrag worden?! Zorg dat je er samen met ons bij bent! Wil je weten wat het Duchenne Parent Project met dit geld gaat doen? Klik dan hier.

Parkeren

Je kunt naast park Brakkenstein je auto parkeren in de parkeergarage met de aanduiding P7. Deze is gelegen aan de Heyendaalseweg 141. De aanrijdroute is via de rotonde Heyendaalseweg / Erasmuslaan richting oost.

 

Hopelijk tot ziens op zaterdag 21 september!

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes Team BRIK